Bernard Wientjes (links) en staatssecretaris Raymond Knops bij de presentatie van ‘Wind in de zeilen’, met de aankondiging van onder meer een Law Delta in Zeeland.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernard Wientjes (links) en staatssecretaris Raymond Knops bij de presentatie van ‘Wind in de zeilen’, met de aankondiging van onder meer een Law Delta in Zeeland. © Lex de Meester

Er is nog geen Zeeuw gebeld over het Vlissingse onderzoekscentrum ondermijning: ‘Doe het niet zonder ons’

opinieHet aan Vlissingen beloofde onderzoekscentrum voor ondermijnende criminaliteit heeft de wind nog niet in de zeilen, constateert emeritus-hoogleraar rechtsgeleerdheid Pieter Ippel. Als het nieuwe instituut niet echt aanhaakt bij de regio - en daar is hij bang voor - wordt een kans voor open doel gemist.

  1. Lezers reageren op het nieuws van de week: ‘Een hek betekent overal ter wereld hetzelfde’
    lezersbrieven

    Lezers reageren op het nieuws van de week: ‘Een hek betekent overal ter wereld hetzelfde’

    ,,Het is heel naar voor het meisje dat gebeten werd door een hond, maar ik mis een kritische noot over de verantwoordelijkheid van de ouders om niet op verboden terrein te komen”, reageert Rob Swaak uit Middelburg op het bericht dat een Oekraïens meisje ernstige bijtwonden opliep. Wil je ook reageren op nieuws uit de PZC? De redactie maakt wekelijks een selectie van ingezonden reacties. Wil je ook reageren? Mail dan naar lezersredacteur@pzc.nl.