Thuiswerken helpt om de filedruk te verminderen. En Zeeland kent zelf, behalve rond de vakanties, weinig fileleed. De provincie zal daarom volgens Janique Huijbregts van de ANWB Zeeland steeds aantrekkelijker worden voor (rand)stedelingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Thuiswerken helpt om de filedruk te verminderen. En Zeeland kent zelf, behalve rond de vakanties, weinig fileleed. De provincie zal daarom volgens Janique Huijbregts van de ANWB Zeeland steeds aantrekkelijker worden voor (rand)stedelingen. © HVZeeland

ANWB: Zeeland wordt de winnaar van de coronaworsteling

OpinieDe worsteling met Covid zal ook winnaars opleveren en de provincie Zeeland zal er daar één van zijn, zo betoogt Janique Huijbregts, regiomanager ANWB Zeeland.

  1. Samen sterk in de zorg
    PREMIUM
    commentaar

    Samen sterk in de zorg

    Slimme brillen, vloeren die aanvoelen of iemand goed loopt, sensors die aangeven dat een incontinentieluier vol zit en heupairbags - gaat dit over een aflevering van de sciencefictionserie Star Trek? Nee, het gaat om technologische ontwikkelingen in de Zeeuwse verpleeghuizen. Die komen binnen handbereik nu de zorginstellingen zich hebben aangesloten bij Anders werken in de zorg, het samenwerkingsverband dat in West-Brabant al enige tijd ijvert voor de invoering van deze nieuwe technieken.