Dori Németh en Eric Spring in ’t Veld voor de deur van The Dome.
Volledig scherm
Dori Németh en Eric Spring in ’t Veld voor de deur van The Dome. © Saskia Berdenis van Berlekom

Beste escaperoom ter wereld staat in Bunschoten: ‘Ontzettend groot compliment’

De Bunschotense escaperoom The Dome is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot nummer één van de wereld. The Dome won de prestigieuze Top Escape Rooms Project Enthusiasts’ Choice Award (TERPECA) en liet bij de verkiezing 130.594 internationale escaperooms achter zich. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Vieren we kerst met drie gasten of gaan we volle bak feesten? Dit is de uitslag van onze poll
  POLL

  Vieren we kerst met drie gasten of gaan we volle bak feesten? Dit is de uitslag van onze poll

  Het is misschien wel de belangrijkste vraag die menig huishouden momenteel bezighoudt: gaan we deze feestdagen met de complete familie of vriendengroep aan de champagne of vieren we het voor de zekerheid in kleiner comité, zoals de overheid liever voor ogen heeft? Uit een poll op deze site blijkt dat bijna een kwart van onze lezers van plan is om meer dan drie gasten van buiten het huishouden uit te nodigen met kerst en oud en nieuw. ,,Het is een advies, géén verplichting”, reageert een van hen.