Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Zieke Shae (5) uit Sas van Gent voor een dag een prinses

SAS VAN GENT - Shae van Berkum (5) uit Sas van Gent kon vandaag even vergeten dat ze ziek is. Stichting Opkikker had voor Shae, haar ouders en zusje Ziva (1) een verwendag in petto in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Shae heeft ALL, acute lymfatische leukemie.

De medewerkers van het ziekenhuis waar Shae onder behandeling is, vonden dat het gezin wel een 'opkikker' kon gebruiken. Aan de hand van de interesses en hobby's van het gezin is een dag vol verrassingen gepland. Zo werden Shae, haar zusje en ouders vrijdag met een koets naar een kasteel gebracht, waar Shae voor een dagje écht prinses kon zijn. Ze bezochten verder een theatershow, een kabouterhuis en konden stralen tijdens een fotoreportage.

In totaal vijftig gezinnen uit heel Nederland met een ziek kind beleefden vrijdag een Opkikkerdag. Voor allemaal was een uniek verwenprogramma opgesteld. De dag werd wel gezamenlijk afgesloten, ook met alle vrijwilligers, met een diner, eindshow en uitzwaaifeest. Ook morgen is er een Opkikkerdag.

poll

Ik hou van het Zeeuwse meisje

Ik hou van het Zeeuwse meisje

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
314 stemmen