Volledig scherm
De spelers van Hoek vieren de 1-0 van Thomas van Renterghem. © Sjaak van der Salm

Zeeuwse Voetbal Awards: Hoek grote winnaar

VLISSINGEN - Hoek is deze week de grote winnaar van de Zeeuwse voetbalawards. De zaterdag-hoofdklasser vloerde afgelopen weekend koploper Achilles Veen (3-1) en verkleinde de achterstand op de ranglijst daardoor tot vier punten. De prestatie van Hoek is bewonderenswaardig, omdat de koploper uit Veen tot zaterdag ongeslagen was.

De Zeeuws-Vlamingen legden goed voetbal op de mat en troefden de bezoekers daarmee af. Daarom is Hoek gekozen tot club van de week.

Niet alleen de club wordt in het zonnetje gezet, maar ook de trainer valt in de prijzen. Jannes Tant wilde wat meer 'grinta' zien bij zijn formatie na het slappe bekeroptreden zeven dagen eerder tegen zondag-derdeklasser Groen Wit (2-1-zege) en kreeg dat ook. Hij stoomde zijn ploeg tijdig klaar voor de kraker en is daarom de trainer van de week.

De speler van de week speelt bij zaterdag-eersteklasser Kloetinge en zijn naam is Timo Jansen. In de derby tegen MZC'11 (3-0-winst) was hij bij alle goals betrokken, waarvan hij de mooiste zelf op zijn naam kreeg. Ook verdedigend speelde hij sterk.

Ilona de Koster van Wolfaartsdijk is gekozen tot speelster van de week. Zoals altijd was zij weer een rots in de branding.

poll

Hoek krijgt terecht nog een kans

Hoek krijgt terecht nog een kans

  • Eens (71%)
  • Oneens (29%)
128 stemmen