Volledig scherm
© www.littlespoon.nl

smart x Little Spoon

En toen had ik ineens een smart. Waar ik, als een ware queen of the road, het hele land mee doorcross. Vandaag vertel ik je alles over deze toffe samenwerking tussen smart en Little Spoon.

Weet je, ik ben zo iemand die altijd bedenkt hoe iets zal zijn. Wat er kan gebeuren en wat je kan meemaken. Sinds ik gestart ben met Little Spoon ontdekte ik dat wat je je ook bedenkt, het gaat altijd anders dan je verwacht. En dan absoluut in positieve zin, in dit geval. In november 2014 stapte ik een achtbaan voor de rit van mijn leven. Ik zit er nog steeds in en ben het nog lang niet beu. Ik startte langzaam. Het karretje kroop omhoog om de lucht in te schieten en over de kop te gaan. Ik maak soms vaart en rem zo nu en dan weer af. Ik hang boven de afgrond, spreekwoordelijk gelukkig, om daarna weer de lucht in te schieten.

Dat is mijn leven. En ik geniet van elke minuut. Er komen dingen op mijn pad waar ik van te voren nooit aan gedacht had. Nou heb ik een behoorlijk levendige fantasie, maar ik zeg je eerlijk, als je mij vorig jaar vertelt had wat ik nu met jou deel, had ik je voor gek verklaard.

Zwaaien

Misschien heb je het al voorbij zien komen op Facebook of Instagram, maar ik ben, in samenwerking met Automotions, een jaar lang ambassadeur van smart Nederland. (En nee, ik vergeet niet de hoofdletter bij smart. Je schrijft smart met een kleine letter. It’s all in the details of course). Wauw, hoe tof is dat? Bij zo’n ambassadeurschap hoort dus ook een smart. Een echte Little Spoon smart, compleet bestickerd met logo, url en social media iconen. Ik heb behoorlijk bekijks op de weg. Stiekem geniet ik daar natuurlijk enorm van. Mijn eerste gedachte is wel ‘wat kijk je nou?’ Al snel realiseer ik me dat iedereen www.littlespoon.nl opslaat op zijn of haar eigen harde schijf en dat is meer dan positief. Zie je me rijden? Zwaai dan even. Toeteren mag ook, maar voor onnodig toeteren kun je een boete krijgen en dat wil ik je niet aan doen.

Lokale bekendheid

Misschien vraag je je af waarom smart Nederland werkt met ambassadeurs. Misschien ook niet, maar ik vertel het toch. Het doel is meer lokale bekendheid te krijgen voor het merk smart en de nieuwe modellen Forfour en Fortwo. Deze happy girl rijdt in een Forfour en dat is maar goed ook. Zo kan ik alles vervoeren wat ik maar wil. Scheepsladingen boodschappen, de houten borden die ik voor mijn fotostyling gebruik en trolleys voor tripjes van een paar dagen. Het gaat er met gemak in. Dat heb ik al uitgebreid getest. Met de twee verschillende kleuren en het toffe interieur vind ik mijn smart stoer, eigenwijs, opvallend en anders dan anders. Dat bevalt mij wel.

Die samenwerking is niet alleen met smart Nederland maar ook met Automotions. Automotions is officieel dealer van het merk smart dat verkocht en onderhouden wordt door de Automotions Mercedes-Benz vestigingen. Meer over Automotions lees je op de website. Ben je, net als ik, nu ook super enthousiast over smart en wil je meer weten of zelfs een testrit maken? Kijk dan op de speciale pagina die Automotions heeft over smart.

Ik ben natuurlijk ook super benieuwd wat jullie van de Little Spoon smart vinden. Let me know! Laat hier een berichtje achter of op één van mijn social media kanalen!

Kijk ook op: www.littlespoon.nl

poll

Ik hoop dat ik op mijn tachtigste nog kan werken

Ik hoop dat ik op mijn tachtigste nog kan werken

  • Eens (42%)
  • Oneens (58%)
516 stemmen