Nieuw netwerkplatform voor Zeeuws-Vlaamse ondernemers

BRESKENS Een netwerkplatform voor alle ondernemers uit Zeeuws-Vlaanderen. Dat biedt Business Plaza Zeeuws-Vlaanderen aan. Maandagavond was de lancering van het initiatief.

Initiatiefnemer is Mark Steijaert van administratie- en adviesbureau Ten Donkelaar in Oostburg. Via Business Plaza kunnen ondernemers een netwerk opbouwen en hun bedrijf proflieren, legt Steijaert uit. "We hebben een website waarop alle ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen staan. Dat zijn er een kleine zevenduizend. Wie lid wordt, kan het profiel aanmaken, netwerken en meedoen aan bijeenkomsten als workshops en evenementen." Dat moet de economie in de regio een boost geven, hoopt Steijaert. "Juist in een krimpregio is het belangrijk dat ondernemers samenwerken en elkaar weten te vinden."

Lid worden kost 50 euro. De eerste ledenbijeenkomst was maandag in Breskens. Er volgen ook nog ‘memberdagen’ in andere delen van Zeeuws-Vlaanderen. Steijaert begint voorzichtig. "Ik hoop dat het aantal leden gestaag zal groeien. .”

Het Zeeuws-Vlaamse platform is onderdeel van Business Plaza Nederland. Die heeft momenteel ruim dertig van dergelijke ‘plaza’s’ in het hele land.

Meer informatie: zeeuws-vlaanderenbusinessplaza.nl.

poll

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

  • Eens (95%)
  • Oneens (5%)
658 stemmen