Volledig scherm
De modderglijbaan in Renesse. © Marijke Lieman, Staatsbosbeheer

Modderdag Renesse groot succes

Na een kort regenbuitje in de ochtend kon ’s middags de zonnebrand uit kast en de zwembroeken en bikini’s aan. Het echte vies worden kon beginnen! We kijken terug op een prachtige, modderige Modderdag in Renesse.

Moddergooien, moddergrabbelen, moddertekenen, modderlopen, modderruiken, modderglijen of gewoon lekker aanmodderen. Aan alles was gedacht op deze gezamenlijke activiteit van Staatsbosbeheer, IVN de Zeeuwse Delta en NME-centrum Schouwen-Duiveland. 12o deelnemers, waarvan maar liefst 90 kinderen waren woensdagmiddag in het klimaatpark aan de Lage Zoom in Renesse actief met 14 verschillende modderspelletjes.

Klimaatpark Renesse

Het relatief nieuwe natuurgebied leende zich perfect voor deze activiteit door onder andere de aanwezigheid van een echte waterpomp, een boomstampad, een dijkje, een mooie poel, kreek en sloot. De kinderen konden er geen genoeg van krijgen! Na afloop hoorden we hele positieve geluiden en na een korte evaluatie tussen de organiserende partijen kunnen we alvast zeggen: Het was geslaagd, volgend jaar weer!

Modderdag 2017

Schrijf de Modderdag van 2017 alvast in de agenda. Op donderdag 29 juni 2017 is o.a. de modderglijbaan weer geopend!

Kijk ook op: boswachtersaanzee.wordpress.com

poll

Bij storm is Zeeland op z'n mooist

Bij storm is Zeeland op z'n mooist

  • Eens (50%)
  • Oneens (50%)
176 stemmen