Kunstenaars vullen lege winkels op Winterfair in Arnemuiden

Arnemuiden - Kunstenaars nemen tijdens de jaarlijkse Winterfair in Arnemuiden bezit van een aantal lege winkelpanden. Ze gaan er aan het werk en exposeren en verkopen hun kunstwerken.

,,Het gaat om allerlei soorten kunst en ambachten. Denk aan schilderen, boetseren, sieraden maken en het maken van modelschepen'', zegt Klaas van de Ketterij, vice-voorzitter van de Ondernemersvereniging. Die organiseert de Winterfair. Het evenement vindt dit jaar plaats op 9 december van 15.00 uur tot 21.00 uur.

Naast kunst is er op markt, waar kramen met allerlei producten staan, aandacht voor winterse hapjes en drankjes. De Ondernemersvereniging deelt bovendien een gratis bakje erwtensoep uit. Ondertussen omlijsten Muziekvereniging Arnemuiden en de leerlingen van muziekschool Simonelli de Winterfair met muziek. Zij verzorgen een breed programma met winter- en kerstmuziek.

Mensen die aan de Winterfair willen meedoen, kunnen zich nog aanmelden. Er is nog ruimte voor kramen van verenigingen, hobbyisten, voor verkoopwaar of lekkernijen. Belangstellenden kunnen zich opgeven via winterfair@arnemuiden.org

poll

Ik heb ook wel eens gepest

Ik heb ook wel eens gepest

  • Eens (44%)
  • Oneens (56%)
554 stemmen