Kou tussen Slot Oostende en Delta is uit de lucht

GOES De lucht is geklaard tussen Slot Oostende in Goes en energiebedrijf Delta. Maar het blijft de vraag of Delta stroom gaat leveren aan het horecabedrijf in aanbouw.

Een week geleden bleek dat Slot Oostende geen aansluiting bij Delta kon krijgen omdat het bedrijf in eerste instantie niet kredietwaardig zou zijn, tot verbijstering van de exploitanten. Ze uitten hun verontwaardiging op Facebook. Vervolgens gaf Delta als  reden dat het de grootzakelijke markt aan het afslanken is en die gebruikers daarom nu geen contract aanbiedt. Inmiddels heeft er een gesprek tussen beide partijen plaatsgevonden, met excuses en bloemen  van de kant van Delta. ,,Diezelfde dag hebben we nog een offerte gekregen", zegt Anita Maas van Slot Oostende. Dat wil echter niet zeggen dat het bedrijf ook met Delta in zee gaat. ,,Door de publiciteit zijn er ook andere aanbieders opgedoken en waar Delta eerst de enige voor ons was, kijken we nu ook wat de anderen aanbieden", aldus Maas. 

Ondertussen wordt er keihard doorgebouwd aan de Singelstraat. Slot Oostende (een restaurant-hotel met bierbrouwerij) opent begin volgend jaar de deuren.   

poll

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
566 stemmen