Links: de plek waar de 64-jarige Marleen V.L. werd gevonden in Koewacht. Rechts: politieonderzoek op de 'plaats delict'.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: de plek waar de 64-jarige Marleen V.L. werd gevonden in Koewacht. Rechts: politieonderzoek op de 'plaats delict'. © Eldridge Pentury/HV Zeeland

Hoe intensief speurwerk leidde tot aanhouding in zaak van vermoorde Marleen (64) in Koewacht

reconstructieDankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden in Koewacht. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.

  1. Verfoeide airco kan duizenden euro's op gasrekening besparen: ‘Vooral combinatie met zonnepanelen mooi’
    PREMIUM

    Verfoeide airco kan duizenden euro's op gasreke­ning besparen: ‘Vooral combinatie met zonnepane­len mooi’

    Airco’s zijn niet aan te slepen en niet alleen ter verkoeling. Wie nu een airco laat installeren gaat ook het huis ermee verwarmen. Sinds afgelopen jaar, toen de gasprijs explodeerde, blijken airco's steeds populairder om het gasverbruik te verminderen. En dat is nog goed voor het milieu ook, mits de woning goed geïsoleerd is en het ding niet staat te loeien als het buiten 30 graden Celsius is.