Volledig scherm

Gesloten: Startnummers PZC Familieloop opgestuurd, inschrijven nog mogelijk!


VLISSINGEN - Deelnemers die zich tot maandagavond hebben ingeschreven voor de PZC Familieloop krijgen hun startnummer binnenkort thuisgestuurd. Te laat met inschrijven? Absoluut niet, de inschrijving is nog steeds geopend!

De PZC Familieloop is ieder jaar weer een groots evenement waar families en hardlopers samenkomen om hard te lopen.

Met de opening van de inschrijvingen in april zijn er al vele inschrijvingen van jong en oud die graag deel willen nemen aan de 1,8; 5 of 10 kilometer tijdens de familieloop. Sommige van deze deelnemers hebben alle 8 voorgaande edities al meegelopen en anderen lopen zaterdag 25 juni voor het eerst mee.

Sinds vannacht is het niet langer mogelijk om in te schrijven voor de reguliere manier, maar wordt er gebruik gemaakt van een fastlane. Dit houdt in dat u niet langer uw startbewijs thuisgestuurd krijgt, maar deze direct op kan halen bij de CineCity op de dag van de loop, zaterdag 25 juni.

Dus mocht u nog mee willen doen aan de Familieloop en in alle rust uw startnummer willen verkrijgen op de 25e, schrijf u dan snel in voor een van de fastlane tickets voor de PZC Familieloop.

Bestel hier uw kaarten

poll

Ik hou van het Zeeuwse meisje

Ik hou van het Zeeuwse meisje

  • Eens (81%)
  • Oneens (19%)
627 stemmen