Volledig scherm

Gesloten: Beleef het City of Dance festival optimaal met een eigen privégids!

MIDDELBURG - Dit jaar staat het City of Dance festival in het teken van allerlei veranderingen. Het festival verplaatst zich naar een groter terrein aan de Oude Veerseweg in Middelburg. Daarnaast breidt het uit met een camping. Ook kunnen de festivalgangers niet een, maar meerdere dagen genieten van de uiteenlopende muziekgenres: vrijdag 15 tot en met 17 juli.

Dit jaar wordt het festival voor de zestiende keer georganiseerd. Het is duidelijk dat City of Dance festival Middelburg op de kaart weet te zetten. Maar hoe komt dit ieder jaar tot stand? Welke voorbereidingen komen hier bij kijken? En wat is de geschiedenis van het festival?

Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Dan is de Guided VIP Tour tijdens City of Dance festival een onvergetelijk uitje voor u! Onder leiding van een privégids krijgt u zondag 17 juli een exclusieve rondleiding over het festivalterrein. Na de tour kunt u als VIP genieten van het festival. Dit houdt in dat u toegang heeft tot het VIP Deck (overdekt), waar u het beste uitzicht heeft over de Mainstage en de partycrowd. Daarnaast kunt u gebruik maken van de aparte toiletvoorzieningen, ontvangt u bij aankomst een speciale Bacardi Cocktail en wordt u de hele dag voorzien van heerlijke sweets en fingerfood.

poll

Vakantiepark in het Veerse Meer moet kunnen

Vakantiepark in het Veerse Meer moet kunnen

  • Eens (49%)
  • Oneens (51%)
1232 stemmen