Volledig scherm
© www.littlespoon.nl

FoodWeLove box Uit de Zee + WINNEN

Als meisje uit Zeeland weet ik niet beter dan dat de zee om de hoek is en het strand het verlengde van mijn tuin. Ik was altijd al dol op vis en nog wel meer op alle schaal- en schelpdieren. Sinds ik blog en allerlei leuke adressen in mijn eigen provincie deel, is die liefde voor alles uit de zee alleen nog maar groter geworden. Thuis komen na twee heerlijke weken aan de Portugese zuidkust – met heimwee, dat geef ik eerlijk toe – is een stuk aangenamer wanneer er een toffe box van FoodWeLove op je wacht. Namelijk hun nieuwe variant, Uit de Zee. Ik vertel je er vandaag alles over, maar wees gerust, ik maak je niet alleen lekker. Ik mag ook een box weggeven. Jeuj!

Zo’n box met producten, leuk, maar wat zit er dan in? Dat vertel ik je graag. Ik ben zelf zo benieuwd naar de pasta met inktvisinkt van Sandro Desii. De verpakking is prachtig en de gitzwarte pasta lijkt me verrukkelijk. Zeker in combinatie met een mooi stuk kabeljauw of garnalen. Ook de zeevenkelmayonaise van Marc. Foods wekt mijn interesse. Ik ben dol op zilte smaken. De makreel in olijfolie van Nuri heeft een prachtig wikkel en doet het goed in een makreelpaté.

Zeewier

Trek het flesje White Ale van Lowlander open, vul een bakje met Chips uit Zee en neem een blokje geitenkaas van De Molkerei, een kaasmakerij vlakbij de Waddenzee. Deze is met zeewier. En ik vind het tof dat er ook een product uit mijn eigen provincie in de box zit. Namelijk vitaminen uit de zee van Zeewaar. Dit is een mix van kombu en zeesla. Hoe ik het ga gebruiken weet ik nog niet, maar ik stel me voor dit het heel lekker is als smaakmaker in een salade. In het boekje dat je bij de box ontvangt, staan ook wat leuke recepten.

Ik verheug me erop om met alle deze producten aan de slag te gaan, te koken en te proeven. Maar waar ik me nog wel meer op verheug is om een exemplaar weg te geven aan één van jullie. Ben jij ook enthousiast geworden en lijkt de Uit de Zee box je wel wat? Zo maak je kans:

Vertel in de comments onder deze blog (let op: op Little Spoon's eigen site: www.littlespoon.nl, naar welk product uit de box je het meest benieuwd bent en waarom. Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je goed kan bereiken. Niet verplicht, maar wel leuk: like Little Spoon op Instagram of op Facebook.

Zaterdag 2 juli maak ik de winnaar bekend op Facebook. Ben jij de gelukkige? Dan ontvang je van mij een mail.

Kun je niet wachten en wil je al een mooie box uit de webshop van FoodWeLove bestellen? Gebruik dan deze kortingscode voor 5 euro korting: FWLLS616.

Kijk ook op: www.littlespoon.nl

poll

Je rijbewijs halen is geen haastklus

Je rijbewijs halen is geen haastklus

  • Eens (89%)
  • Oneens (11%)
475 stemmen