flitsDe laatste Tupperware-party voor Souburgse demonstratrice

MIDDELBURGDemonstratrice Bep Maarsman uit Oost-Souburg houdt dinsdag 29 november na  bijna dertig jaar haar laatste Tupperware-party. 

De voormalig regiomanager - 'ik kwam in heel Zeeland'- heeft het trouwens niet over party's maar over kookshows.  Het afscheid tijdens een show bij de Middelburgse Anja Koppers doet Maarsman (69) wel een beetje pijn, want ze heeft in al die jaren een hoop vrienden gemaakt. En die gaat ze missen als ze niet meer drie, vier, vijf keer in de week feestjes geeft.

Maar de Souburgse 'Tupperware Queen' vindt toch dat het tijd is het bijltje er bij neer te gooien. De gezondheid hapert af en toe en ze is de pensioengerechtigde leeftijd al even gepasseerd. Dat het laatste officiële partijtje bij Anja is, verzacht het leed enigszins. Want Koppers fungeert, voorheen ook al in Vrouwenpolder en Goes, maar liefst voor het 25ste achtereenvolgende jaar als gastvrouw.

De Middelburgse heeft een voorraad Tupperware in huis waar ze zelf haast een handeltje in kan beginnen. ,,De bewaardozen zijn haast onverslijtbaar, maar Tupperware blijft nieuwe gebruiksvriendelijke producten maken. Ik kan toch altijd wel weer iets gebruiken."

lees dinsdag 29 november een reportage over de afscheid nemende Tupperware-demonstratrice in de editie Walcheren

poll

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
1463 stemmen