Fietspad naast Krooneveldweg

De Krooneveldweg is vier weken afgesloten voor verkeer dat in de richting van het centrum van Middelburg rijdt

Middelburg – De westelijke baan van de Krooneveldweg bij Middelburg is vanaf maandag vier weken afgesloten. In opdracht van de gemeente wordt er een fietspad aangelegd. Om dat te kunnen doen moet eerst de sloot naast de weg worden verlegd.

Een fietspad is nodig, omdat sinds het opknappen van het bedrijventerrein Ramsburg en de komst van het parkeerterrein voor onder andere campers aan de Oostperkweg er ook veel wordt gefietst over de Krooneveldweg. Dat leidt regelmatig tot gevaarlijke situaties.

Volgens de gemeente zijn de eerste werkzaamheden gereed voor 23 december. Tijdens deze fase is verkeer in één richting mogelijk vanaf de rotonde Oostperkweg richting rotonde Veerseweg. Het verkeer vanaf de rotonde Veerseweg richting Oostperkweg/N57, wordt dan omgeleid via de Veerseweg, Nederstraat, Havendijk/Punt en Oostperkweg.

In de week van 5 december is de Krooneveldweg één tot twee dagen volledig afgesloten in verband met het opstellen van een grote kraan. Verkeer wordt dan in beide richtingen omgeleid.

In het voorjaar van 2017 wordt het fietspad daadwerkelijk aangelegd. 

poll

Wie of wat Zwarte Piet is, maakt mij geen bal uit

Wie of wat Zwarte Piet is, maakt mij geen bal uit

  • Eens (83%)
  • Oneens (17%)
1010 stemmen