Festivalterrein vult
het glazen huis aan

Voor het glazen huis van Serious Request aan het Koudekerkse Dorpsplein komt een compleet festivalterrein. Met muziekpodia,  tap, wc's en eettentjes.

Annemarie Zevenbergen

Koudekerke

,,We doen alles op eigen kracht'',  vertelt Anne Kaijser van Koudekerke SR. ,,Op dit moment zijn er al zo'n honderd vrijwilligers,  maar we kunnen nog wel meer gastvrouwen gebruiken.''

Het Glazen Huis wordt op de stoep voor galerie de Pastorie neergezet. Drie dj's nemen er vanaf 18 december zeven dagen hun intrek.  Anne:  ,,De materialen voor het Huis komen nu onze kant op.  De straat voor  de Pastorie gaat deels dicht. Dat stuk wordt  samen met het grasveld voor de kerk het festivalterrein. Met een grote tent met muziekpodium, biertap , backstageruimte voor artiesten en gasten  en wc's. Een kleiner podium staat op een grote vrachtwagenaanhanger. Er komen eettentjes en het hele terrein wordt in kerstsfeer aangekleed.''

Koudekerke is de vierde locaties van het Walcherse Glazen Huis. In 2012 en 2013 stond het  in Oostkapelle, vervolgens in Westkapelle en afgelopen jaar was Domburg aan zet. 

Zondag 18 december worden de dj's  Sander Willemse, Yorben Weststrate en Jeroen van Goethem om 20.00 uur ingesloten.  Zij draaien, zonder te eten,  tegen betaling plaatjes en ontvangen gasten. 

poll

Ik wil nooit een automaat

Ik wil nooit een automaat

  • Eens (17%)
  • Oneens (83%)
218 stemmen