Documentaire Duurzame Eilanden

ZIERIKZEE - Mensen met een passie voor duurzaamheid; de fascinatie van filmmaakster en kunstenares Eef de Graaf voor deze doelgroep groeit met de dag. 

Burgers en ondernemers die alles op alles zetten om geen spatje energie te verkwisten, de overheidsdienaar die van een gezonde waterhuishouding zijn roeping maakt, de onderwaterecoloog en de natuurbeheerder op zoek naar het oergevoel. Stuk voor stuk potentiële hoofdrolspelers waar De Graaf naar op zoek gaat voor haar documentaire Duurzame Eilanden.

Ze werkt onder de vlag van de Stichting View samen met cameraman en producent Maarten van Rouveroy. Hij verdiende zijn sporen als documentairefilmer onder meer bij Greenpeace International. De Graaf verwacht zeker tot mei nodig te hebben voor research en in de loop van 2018 met filmen te kunnen beginnen. Dat proces zal minimaal twee jaar vergen, denkt ze. ,,Zeker als je het één en ander wil volgen. Ik neem er gewoon goed de tijd voor." Het resultaat wordt onder meer ingestuurd voor het IDFA-documentairefestival.

Maandag in de PZC een interview met De Graaf over Duurzame Eilanden. 

GRAAG DEZE LINK IN FLITS VERWERKEN: http://www.eefdegraaf.com/nieuwe-film-2016

poll

Ik heb ook wel eens gepest

Ik heb ook wel eens gepest

  • Eens (44%)
  • Oneens (56%)
554 stemmen