Diverse auto's opengebroken voor airbags

Diverse auto's in Zierikzee zijn in de nacht van woensdag op donderdag opengebroken. Dat meldt de politie Zeeland West-Brabant.

Elodie Kint

Zierikzee

Volgens een woordvoerster van de politie lijkt het erop dat het slot is geforceerd van een auto die geparkeerd stond aan de Nunnenplaat. Daar zijn twee airbags weggenomen. De eigenaar had de auto geparkeerd om 19.45 uur woensdagavond en trof de auto gistermorgen om 6.45 uur met de schade aan.

Alleen van dit geval was gistermiddag aangifte gedaan. Toen agenten van team Oosterscheldebekken de buurt in gingen om onderzoek te doen, vertelde een medewerker van een takelbedrijf hen dat ze ook vier opengebroken auto's uit de nabijgelegen Oesterstraat moesten weghalen.

De politie verwacht dat daar later nog aangifte van wordt gedaan. Als er een dader wordt gevonden kan de aangerichte schade daar namelijk op verhaald worden. Om het onderzoek te bevorderen, wordt er ook nog naar getuigen gezocht. Mensen die iets gezien hebben, kunnen zich melden door te bellen naar 0900-8844.

poll

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

Verschillen tussen jongens en meisjes mogen best zichtbaar blijven

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
1461 stemmen