Dancefeest De 7evende op andere locatie

Guido van der Heijden

Hulst

Wie de Facebookpagina van dancefeest Hard Memories oproept ziet op de banner nog dat het feest op 3 december in De 7evende in Hulst plaatsvindt. Onterecht want het feest vindt plaats bij Bally's Diner.

Tom van Dorsselaer uitbater van De 7evende moest van het evenement afzien. ,,We hebben voor dit feest een negatief advies gekregen van de politie en dan krijg je  geen toestemming van de gemeente." Van Dorsselaer die pas te maken had met vernielingen in zijn zaak wil liever de contacten met politie en gemeente goed houden.  

Een tegenvaller voor organisatoren Keith de Vos en Felix de Meulder die zich nu genoodzaakt zien 3 euro 50 entree te vragen voor het feest dat aanvankelijk gratis zou zijn. Keith de Vos: ,,We hebben zelf wel geld uitgegeven voor posters en artwork. Maar dat was onze eigen keuze. Op de andere locatie komen er wel de kosten voor licht en geluid bij. En aangezien we geen sponsors hebben... Wij willen geen winst draaien maar zien het ook niet echt zitten om er honderden euro's zelf op toe te leggen."

www.facebook.com/events/253683598364777

poll

Ik heb ook wel eens gepest

Ik heb ook wel eens gepest

  • Eens (42%)
  • Oneens (58%)
340 stemmen