Concert at SEA uitverkocht

RENESSE – Concert at SEA 2017 is uitverkocht. De laatste 20.000 losse dagkaarten zijn vrijdagochtend binnen een uur verkocht. Vorige week werden in hetzelfde tijdsbestek alle weekendkaarten verkocht. Het festival dat op 30 juni en 1 juli wordt gehouden, verwacht 40.000 bezoekers.

,,Het is ongelofelijk dat het allemaal zo snel is gegaan,’’ zegt BLØF zanger Paskal Jakobsen. ,,Dit is weer een nieuwe mijlpaal voor ons festival. We hebben er heel veel zin om er weer een prachtige editie van te maken komende zomer.”

Tijdens het festival op de Brouwersdam in Zeeland spelen behalve gastheer BLØF onder andere Kensington, Anouk, Doe Maar, Racoon, UB40, Tom Odell en Broederliefde.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2017 voor de twaalfde keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

poll

Je rijbewijs halen is geen haastklus

Je rijbewijs halen is geen haastklus

  • Eens (89%)
  • Oneens (11%)
816 stemmen