Volledig scherm
© www.littlespoon.nl

Blog: The Juice Bar in Vlissingen en Goes voor de lekkerste sapjes en smoothies

Sinds vorige maand is Vlissingen The Juicebar rijker. Een sapbar waar je lekkere en verse smoothies en sapjes drinkt. Je vindt ze ook al in Goes. Ik vind het echt een aanrader. Vandaag vertel ik waarom!

Elke dag neem ik me weer voor om een verse juice of smoothie te maken. Toch doe ik het bijna nooit. Zo stom eigenlijk want ik vind het echt super lekker. Gelukkig is The Juicebar het antwoord op mijn vitaminetekort. Nu zal dat tekort vast meevallen. Laat ik dan zeggen het antwoord op mijn sapjes behoefte.

Ananas

Vorige jaar openden ze al een sapjesbar in Goes en nu is ook Vlissingen aan de beurt. Praktisch om de hoek, dus je snap, ik ben blij. Het is een klein tentje in de winkelstraat. Ooit zat hier een bonbonwinkel en later een groenteboer. De paar vierkanten meter die The Juicebar groot is, is zo ingericht dat je je ogen uitkijkt. Overal groente en fruit. Een prachtige schaal met een grote ananas, een vitrine met fles sap, hibiscuswater met chiazaad en gedroogd fruit. Tegen de muur zitten bonte tegeltjes en op de vloer ligt een Perzisch tapijt. Er is een bar met krukken, zodat je je sapje of smoothie daar kunt op drinken of je neemt het mee on the go. Niet meer in een plastic beker maar in een mooie glazen flesjes wat je kunt hergebruiken. Super duurzaam dus!

Frittata

In Goes kun je ook al wat eten. In Vlissingen nog niet, maar dat komt wel. Een chunky salade met frittata of een verfrissende salade met yoghurt en komkommer. Daar verheug ik me nu al op! Alles is vers en het Nederlandse fruit wordt lokaal ingeslagen. Ik dronk een juice met gember, biet, appel en wortel. Oh zo’n lekkere combinatie. De keer daarvoor ging ik voor een smoothie met ananas, spinazie en gember. Ook een aanrader. Het voelt voor mij altijd zo alsof je echt even een boost krijgt. Fijn op een drukke werkdag, of eigenlijk gewoon elke dag.

Je koopt er niet alleen sapjes. De bar staat vol met mooie mokken, schalen, kleine citruspersen, toffe drinkbekers, manden en andere spullen die perfect zijn voor een cadeau. Ben je in de buurt en op zoek naar een kleinigheidje voor je moeder of een vriendin? Kijk dan zeker eens bij The Juicebar.

Ik ben zo blij met dit nieuwe plekje! Gaan jullie ook een kijkje nemen?

Kijk ook op: www.littlespoon.nl

poll

Ik wil nooit een automaat

Ik wil nooit een automaat

  • Eens (21%)
  • Oneens (79%)
446 stemmen