Volledig scherm
© Camile Schelstraete

Ballonvaart als ultieme wens voor vier durfals op leeftijd (video)

AXEL - Piet Maas (88), Albert de Waal (90), Piet Ras (95) en Marie Mulder (93) hadden een bijzondere wens; de bewoners van zorgcentrum Antonius in Kloosterzande wilden graag eens mee in een luchtballon. En zo geschiedde. Niet alleen voor de vier durfals was het een hele onderneming, piloot Koen Audenaert had nimmer zo'n vlucht meegemaakt. ,,Het was fantastisch de passagiers zo te zien genieten."

De passagiers werden woensdagavond even buiten Axel, liggend gestapeld in de mand en dat was eventjes niet comfortabel, maar toen de mand eenmaal loskwam van de grond, kon het genieten beginnen.

De wind voerde de ballon met de hoogbejaarde passagiers en hun familie over het kanaal van Gent naar Terneuzen en na ruim een uur varen, werd veilig geland in een wei bij Pyramide naast IJzendijke.

Meneer De Waal had het fantastisch gevonden. Vooral al die vrouwen in dat mandje...

Bekijk de video van de ballonvaart hieronder

Piet Maas (88), Albert de Waal (90), Piet Ras (95) en Marie Mulder (93) hadden een bijzondere wens; de bewoners van zorgcentrum Antonius in Kloosterzande wilden graag eens mee in een luchtballon. En zo geschiedde. Niet alleen voor de vier durfals was het een hele onderneming, piloot Koen Audenaert had nimmer zo'n vlucht meegemaakt. ,,Het was fantastisch de passagiers zo te zien genieten."

poll

Geef alle kinderen gratis zwemles

Geef alle kinderen gratis zwemles

  • Eens (88%)
  • Oneens (12%)
225 stemmen