Volledig scherm
Sinterklaasrecepten

15 x de lekkerste Sinterklaas recepten

Vandaag maak ik het je heel makkelijk. Ik zet 15 x de lekkerste Sinterklaas recepten op een rij. Benieuwd? Lees dan snel verder.

GOEDHEILIGMAN

Ik vertelde al dat ik twijfelde om dit jaar zelf aan de Sinterklaasbak te gaan. Al mijn lieve mede bloggers hadden al zoveel lekkers gedeeld. Wat kon ik nou nog doen wat anders was? Het werden reuzen pepernoten met macadamia en witte chocolade. Stiekem had ik nog meer behoefte aan speculaas, pepernoten, taaitaai en alles wat de goedheiligman aan snoepgoed meeneemt uit Spanje. Met lekker veel suiker en roomboter, of juist glutenvrij of iets meer healthy. Ik besloot daarom maar een overzicht te maken met de schaarse Sinterklaasrecepten die op Little Spoon staan en al die heerlijkheden die op anders blogs staan. Spreek een foto je aan? Klik dan op de link voor het recept. Ga je een recept maken? Laat je het me dan weten?

Ga jij één van deze Sinterklaasrecepten maken? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook, tag Little Spoon op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #LITTLESPOONNL.

Volg je me al?
Facebook, Instagram, Twitter

poll

Ik hou van het Zeeuwse meisje

Ik hou van het Zeeuwse meisje

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
321 stemmen