Pro Shots
Volledig scherm
© Pro Shots

Younes helpt Jong Ajax naar koppositie

Zijn transfer van Ajax naar Napoli ging vanwege persoonlijke redenen niet door. Gisteren zat Amin Younes op de bank tegen NAC, vanavond leidde hij Jong Ajax met de openingsgoal naar de koppositie in de Jupiler League. Mede door zijn goal werd Helmond Sport met 2-0 verslagen. 

 1. Openhartig interview PSV-directeur Toon Gerbrands: 'De grens bij bedreigingen, daar kwamen we thuis niet uit’
  PREMIUM
  Exclusief

  Openhartig interview PS­V-directeur Toon Gerbrands: 'De grens bij bedreigin­gen, daar kwamen we thuis niet uit’

  Hij kreeg ooit een kogelbrief én hij werd kampioen. Hij ontsloeg een trainer die meteen een vriend werd tijdens een etentje bij de Chinees. En waarom zat zijn vrouw op de tribune nooit in hetzelfde camerashot als hij? Toon Gerbrands (64) zwaait morgen na twintig jaar af als clubdirecteur. Een persoonlijke terugblik in vier thema’s. Plus één blik vooruit.
 2. Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij clubleiding, Wormuth boos om uitblijven penalty

  Teleurge­stel­de Heracles-supporters halen verhaal bij clublei­ding, Wormuth boos om uitblijven penalty

  De woede was groot bij Heracles Almelo na de laatste speelronde in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor op het eigen kunstgras met 3-1 van Sparta Rotterdam en moet daardoor als nummer 16 van de ranglijst de play-offs om promotie/degradatie in. Boze supporters verzamelden zich na afloop voor de hoofdingang van het stadion, waar ze in gesprek gingen met directeur Rob Toussaint en voorzitter Hans Bredewoud.