Het kantoorpersoneel van ADO Den Haag blijft als een hecht team achter de club staan. Uiterst links in de middelste rij staat Jesper van den Bosch. Tim Oosterheert is in die rij de derde van rechts.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kantoorpersoneel van ADO Den Haag blijft als een hecht team achter de club staan. Uiterst links in de middelste rij staat Jesper van den Bosch. Tim Oosterheert is in die rij de derde van rechts. © Laurens Lindhout

Ware clubliefde houdt ADO Den Haag overeind: ‘Maar misschien krijg ik straks geen salaris meer’

Zelfs als ADO Den Haag degradeert of aan de rand van de afrond bungelt, is er nog altijd een team dat gewoon doorbuffelt. Een team waar nooit voor gejuicht wordt en waar niemand ooit over praat of schrijft. De laatste mensen die het kantoor van de Haagse club draaiend houden, doen dat alleen uit clubliefde.  

  1. Parsons’ eerste fase bij Oranjevrouwen toont aan dat het voor hem een hels karwei wordt
    PREMIUM

    Parsons’ eerste fase bij Oranjevrou­wen toont aan dat het voor hem een hels karwei wordt

    Ternauwernood sleepten de Oranjevrouwen er een gelijkspel uit bij Tsjechië (2-2). Maar wat beklijft, is het zeer moeizame voetbal onder de nieuwe bondscoach Mark Parsons, die nu al in een heel benarde situatie zou zitten in de WK-kwalificatie als Stefanie van der Gragt niet in blessuretijd raak kopte. De positieve energie die jaren om het zeer succesvolle elftal hing, is op dit moment ver te zoeken.