ANP
Volledig scherm
© ANP

Van Egmond: ‘In 306 duels is slechts één fout gemaakt in de buitenspelbeoordeling’

Al na één seizoen heeft de nieuwe buitenspeltechnologie en de aanwezigheid van zestienmetercamera’s in alle stadions zijn toegevoegde waarde in de eredivisie bewezen. Dat zegt de KNVB naar aanleiding van een eigen analyse. 

 1. Louis van Gaal gaat voor Henk Fraser als assistent bij Oranje
  1

  Louis van Gaal gaat voor Henk Fraser als assistent bij Oranje

  Henk Fraser is een van de beoogde assistent-trainers in de nieuwe staf van het Nederlands Elftal. Naast Danny Blind moet de Sparta-coach dan de tweede assistent worden van Louis van Gaal, van wie de officiële benoeming als bondscoach op korte termijn wordt verwacht. Technisch directeur Henk van Stee van de Rotterdamse club bevestigt dat hij is benaderd. ,,Maar,” zo stelt Van Stee, ,,Niet door de KNVB en het was nog in de aftastende fase.”
 2. Feyenoord geeft nog één knipoog naar Berghuis: rugnummer vergeven via WhatsApp

  Feyenoord geeft nog één knipoog naar Berghuis: rugnummer vergeven via WhatsApp

  Een dag nadat de pikante transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax officieel bekend werd gemaakt, heeft de Rotterdamse club zijn rugnummer 10 weggegeven. Op de social media van de club wordt nog één laatste knipoog gedaan naar de buitenspeler die vertrekt naar de grote rivaal. Via een video op de social media-kanalen van Feyenoord is te zien dat Orkun Kökçü in de groepsapp bekend maakt de nieuwe nummer 10 te zijn.