Technisch manager Gerry Hamstra, Jan Olde Riekerink en algemeen directeur Luuc Eisenga tijdens de presentatie van de nieuwe trainer van SC Heerenveen.
Volledig scherm
Technisch manager Gerry Hamstra, Jan Olde Riekerink en algemeen directeur Luuc Eisenga tijdens de presentatie van de nieuwe trainer van SC Heerenveen. © ANP

Trotse Olde Riekerink heeft veel werk te verzetten bij Heerenveen

FamiliegevoelSC Heerenveen presenteerde vanmiddag Jan Olde Riekerink als nieuwe trainer van de Friese club. De 55-jarige oefenmeester toonde zich in het Abe Lenstra Stadion ‘blij en trots’ om te gaan werken in Friesland. ,,Blij en trots omdat ik een kans krijg in de eredivisie. Iets wat ik al lange tijd ambieerde. Heerenveen is een club met veel tradities.”

  1. Jan Boskamp na drama kleinzoon: ‘Voetbal is een goede afleiding, maar voor persoonlijk verdriet werkt het niet’
    PREMIUM
    Groot interview

    Jan Boskamp na drama kleinzoon: ‘Voetbal is een goede afleiding, maar voor persoon­lijk verdriet werkt het niet’

    Jan Boskamp (73) krabbelt langzaam overeind. In november vorig jaar stapte zijn kleinzoon van 19 uit het leven. Na de dood van zijn vrouw Jenny een tweede grote schok in het leven van de voormalig middenvelder van Feyenoord, RWDM en Oranje. Hugo Camps, analist van de Belgische krant Het Laatste Nieuws, zocht de geliefde voetbalanalist op voor een openhartig gesprek.