Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ. © Pim Ras Fotografie

Theo Janssen over Van Wolfswinkel: ‘Mooi voor FC Twente, maar ik had hem liever bij Vitesse gezien’

Theo Janssen is enthousiast over de terugkeer van Ricky van Wolfswinkel in de eredivisie. Al had hij liever gehad dat de spits voor Vitesse had gekozen en niet voor FC Twente. „Ik stuur Jan Streuer een appje dat hij het goed heeft gedaan.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.