,,Ik heb in de rust gezegd dat ik dit PEC-onwaardig vond. Dit is niet wat ik nastreef. Alles begint met elkaar onvoorwaardelijk helpen. Dat zag je bij hen wel terug en bij ons niet", aldus Stegeman na het bekeréchec in Sittard.
Volledig scherm
,,Ik heb in de rust gezegd dat ik dit PEC-onwaardig vond. Dit is niet wat ik nastreef. Alles begint met elkaar onvoorwaardelijk helpen. Dat zag je bij hen wel terug en bij ons niet", aldus Stegeman na het bekeréchec in Sittard. © BSR Agency

Stegeman ziedend na blamage: ‘We schoten ze voor rust nog net niet in eigen doel’

PEC Zwolle-trainer John Stegeman heeft flink uitgehaald naar zijn ploeg na de blamerende bekernederlaag bij Fortuna Sittard (3-0) dinsdagavond. ,,Kennelijk denken wij na één overwinning dat we de koning zijn.”

  1. Schmidt mag Zahavi opstellen in play-off: ‘Of hij gaat starten, weet ik nog niet’
    Rosenborg-PSV

    Schmidt mag Zahavi opstellen in play-off: ‘Of hij gaat starten, weet ik nog niet’

    PSV-trainer Roger Schmidt vernam rond het middaguur prettig nieuws: Eran Zahavi is speelgerechtigd en kan morgen voor PSV uitkomen in het Europa League-duel met Rosenborg. ,,Daar ben ik blij mee, omdat hij nu al bijna twee weken bij de groep is. We wisten dat het even zou kunnen duren, maar nu is het dan rond. Of hij gaat starten? Dat beslis ik vandaag nog niet, maar morgen in alle rust. Voor hem was het de afgelopen weken lastig, omdat hij ontzettend gemotiveerd is om zichzelf te laten zien.”