Volledig scherm
Luis Sinisterra. © Getty Images

Sinisterra gaat debuteren bij Feyenoord

Tegen FC BaselDe Colombiaan Luis Sinisterra zal, als alles volgens plan verloopt, morgen in de oefenwedstrijd tegen FC Basel als invaller debuteren voor Feyenoord. De 19-jarige aankoop van Once Caldas mag in oefenduels meedoen, maar wacht nog op zijn officiële papieren om daadwerkelijk aan te sluiten bij de bekerwinnaar.

Tegen FC Basel zal ook Yassin Ayoub, die gisteren tegen Young Boys door ziekte afwezig was, minuten gaan maken.

Robin van Persie is eveneens van de partij. De spits werd tegen Young Boys gespaard, maar is fit. In Biel speelt Feyenoord om de Uhrencup. Door de 3-0 nederlaag tegen Young Boys is de kans minimaal dat de Rotterdammers met de hoofdprijs aan de haal gaan.

  1. ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’
    Voetbalpodcast

    ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

    Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.