Riechedly Bazoer drukt namens Vitesse Tottenham Hotspur in de verdediging in de Conference League. Sergio Reguilon (3) en Heung-min Son wachten af, Harry Kane kijkt op  de achtergrond toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer drukt namens Vitesse Tottenham Hotspur in de verdediging in de Conference League. Sergio Reguilon (3) en Heung-min Son wachten af, Harry Kane kijkt op de achtergrond toe. © Pro Shots / Vincent de Vries

Riechedly Bazoer zit vol ambitie: spelmaker wil na drie jaar Vitesse via topclub weer in beeld raken bij Oranje

Riechedly Bazoer zit in een luxepositie. De spelbepaler van Vitesse wordt door tal van clubs gevolgd. Hij wil deze zomer ‘een goede keuze’ maken voor het vervolg van zijn carrière. De zesvoudig international zit vol ambitie.

  1. Schaduw over uitzwaaiduel Leeuwinnen: ‘Moedig dat Vera hiermee naar buiten is gekomen’
    EK woensdag van start

    Schaduw over uitzwaaidu­el Leeuwinnen: ‘Moedig dat Vera hiermee naar buiten is gekomen’

    De Oranjevrouwen hebben het traditionele uitzwaaiduel in aanloop naar het EK met 2-0 gewonnen van Finland. De wedstrijd werd gespeeld in een wat bevreemdende sfeer, na de schokkende onthullingen van ex-bondscoach en grondlegger van het Nederlandse vrouwenvoetbal, Vera Pauw, over seksueel misbruik en een door haar genoemd ‘gepland vernederingsbeleid’ bij de KNVB. ,,Het is heel moedig dat ze ermee naar buiten is gekomen.”