Volledig scherm
PSV trainde vandaag voor het eerst in Verbier, Zwitserland. © Rik Elfrink

PSV van start in Zwitserland: Hendrix en Zoet trainen nog apart

PSV is vanmorgen met de voltallige ploeg begonnen aan het tiendaagse trainingskamp in het Zwitserse Verbier. 

De Eindhovense equipe traint in het lager gelegen Bagnes en verblijft in het pakweg 600 meter hoger gelegen Verbier. De selectie en staf van PSV reist - bijna traditiegetrouw - per kabelbaan naar het trainingsveld. PSV verblijft al voor het derde jaar op rij in de Zwitserse Alpen. 

Trainer Mark van Bommel ging met een selectie van 24 spelers en 3 keepers van start, waarbij Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet nog individueel trainen. De middenvelder en keeper zijn nog niet fit genoeg om volledig aan te haken. Bij PSV ontbreken ook nog de WK-gangers Albert Gudmundsson, Santiago Arias en Hirving Lozano. 

  1. ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’
    Voetbalpodcast

    ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

    Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.