Cody Gakpo.
Volledig scherm
Cody Gakpo. © BSR Agency

PSV beloont Gakpo met nieuw contract in Eindhoven

PSV heeft de contractverlenging van Cody Gakpo snel afgerond. De aanvaller tekent voor een jaar bij en ligt nu tot 2023 vast in Eindhoven. De 20-jarige Eindhovenaar kan de komende jaren uitgroeien tot een van de kernspelers bij PSV. 

PSV heeft daarmee opnieuw een belangrijk zakelijk dossier afgerond. Na Donyell Malen, Steven Bergwijn en Michal Sadílek is Gakpo opnieuw een belangrijke pion die zijn verbintenis verlengt. Hij speelt al dertien jaar voor PSV en maakte via Jong PSV direct de sprong naar de A-selectie. 

,,Het was niet zo’n lastige keuze voor mij om opnieuw te verlengen”, zegt Gakpo zelf. ,,Ik ben hartstikke blij dat ik opnieuw mijn handtekening onder een PSV-contract heb mogen zetten. Als Eindhovense jongen is het natuurlijk een droom om het eerste elftal te halen.”

Gakpo kwam 31 keer uit voor de hoofdmacht van PSV en scoorde daarin viermaal. Dit seizoen was hij trefzeker tegen ADO Den Haag en in de Europa League tegen Apollon Limassol.

  1. Ricksen-biograaf komt met vervolgboek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’
    PREMIUM
    Video

    Rick­sen-biograaf komt met vervolg­boek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’

    Schrijver Vincent de Vries uit Zwolle komt met een nieuw boek over de strijd van Fernando Ricksen tegen de slopende ziekte ALS. Het is een vervolg op de biografie die de Zwollenaar eerder schreef over de veelbesproken ex-profvoetballer, die vorig jaar op 18 september overleed. Dinsdag 9 juni komt De finale strijd uit. En het belooft een bijzonder inkijkje te geven in het leven van Ricksen.