Volledig scherm
© Paul Rapp

NEC mag De Goffert terugkopen van gemeente Nijmegen

NEC mag het eigen stadion, de Goffert, definitief terugkopen van de gemeente. Het Nijmeegse gemeentebestuur liet weten dat de Europese Commissie hier geen bezwaar tegen heeft. 

De betrokken partijen hadden eerder al overeenstemming bereikt over de verkoop ter waarde van 7,6 miljoen euro.

Algemeen directeur Wilco van Schaik sprak bij Omroep Gelderland van een doorbraak. ,,Er is nu duidelijkheid. We gaan hier de komende jaren hard aan werken.''

NEC wil het stadion uitbreiden en moderniseren. Begin 2000 had de club het stadion wegens financiële problemen verkocht. NEC wil het stadion, dat nu plaats biedt aan 12.000 bezoekers, ongeveer met 3000 plaatsen uitbreiden.

  1. Van Bommel kritisch op Lozano
    Na remise in Heerenveen

    Van Bommel kritisch op Lozano

    Hirving Lozano is vaak belangrijk voor PSV, maar de laatste twee weken presteert de Mexicaanse aanvaller in de ogen van Mark van Bommel niet naar behoren. De trainer haalde Lozano tegen FC Utrecht (2-2) in de 69ste minuut naar de kant. Tegen Heerenveen (ook 2-2) hoefde de buitenspeler na rust helemaal niet meer terug te komen op het veld. ,,Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen’', legde Van Bommel na het duel in Friesland uit aan FOX Sports.