Volledig scherm
© ANP

Luckassen keert in de zomer terug bij PSV

Derrick Luckassen keert na het seizoen terug bij PSV. De centrale verdediger werd dit seizoen uitgeleend aan het Duitse Hertha BSC, dat een koopoptie bedong. 

De club uit de Bundesliga, waar onder anderen Karim Rekik onder contract staat, maakt geen gebruik van die optie. Luckassen probeert dit seizoen nog in actie te komen, maar of dat lukt is afwachten. Sinds eind vorig jaar is hij geblesseerd en niet meer in actie gekomen voor de middenmoter uit de hoogste Duitse afdeling.

Hoe zijn toekomst eruit ziet, is nog onduidelijk. Of hij bij PSV een kans krijgt om in de voorbereiding alsnog een hoofdrol te pakken, moet worden afgewacht. Luckassen staat tot midden 2022 onder contract in Eindhoven. 

  1. Nacompetitie is een kerkhof voor eredivisieclubs
    PREMIUM
    Play-offs

    Nacompeti­tie is een kerkhof voor eredivisie­clubs

    De Graafschap en Excelsior ontliepen rechtstreekse degradatie, maar kijk niet gek op als vanavond het doek alsnog valt in de play-offs. Slechts twee eredivisionisten lukte het de laatste vijf jaar om zich via de nacompetitie te handhaven. Het is ook nog het laatste jaar dat er twee eredivisieclubs in de nacompetitie terecht komen. Vanaf volgend seizoen degraderen de nummer 17 en 18 namelijk rechtstreeks naar de eerste divisie.