Lars Unnerstall verkeert ook dit seizoen weer in grootse vorm. „Wat is beter? Dat ik vijftien keer de nul houd, of dat ik tien geweldige passes geef op de spits waar een kans uitkomt?"
Volledig scherm
PREMIUM
Lars Unnerstall verkeert ook dit seizoen weer in grootse vorm. „Wat is beter? Dat ik vijftien keer de nul houd, of dat ik tien geweldige passes geef op de spits waar een kans uitkomt?" © Lars Smook

Lars Unnerstall gigant bij FC Twente: ‘Mijn vader was vroeger bang dat ik andere kinderen dood knuffelde’

Met Lars Unnerstall (32) heeft FC Twente een gigant onder de lat staan. Letterlijk en figuurlijk. Ook dit seizoen verkeert de doelman weer in grootse vorm. Helaas voor Louis van Gaal: de reus uit Uffeln heeft de Duitse nationaliteit.

  1. Emotioneel ‘Louis van Gaal-moment’ bij presentatie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’
    met video

    Emotioneel ‘Louis van Gaal-mo­ment’ bij presenta­tie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’

    De presentatie van Dick Advocaat bij ADO Den Haag kreeg maandagochtend een emotionele wending toen twee journalisten hun persoonlijke verhaal met de trainer deelden. Een persfotograaf verzocht de 75-jarige oefenmeester een shirt te signeren, daarna vroeg een andere journalist om een foto en ‘wellicht een kleine knuffel’. Dick Advocaat stemde met beide verzoeken in. ,,Ik doe gewoon Louis van Gaal na”, grapt de Kleine Generaal.