Illustratief voor de toegenomen weerstand die PSV na de winterstop ondervindt in de eredivisie: Daniel Høegh van Heerenveen troeft Luuk de Jong af.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratief voor de toegenomen weerstand die PSV na de winterstop ondervindt in de eredivisie: Daniel Høegh van Heerenveen troeft Luuk de Jong af. © Pim Ras Fotografie

Kwetsbaar PSV en Ajax maken van titelrace onvoorspelbare achtbaan

Voor de winterstop vermorzelden PSV en Ajax alles wat op hun pad kwam, maar in 2019 hebben de titelkandidaten nog geen uitwedstrijd gewonnen. Zaterdag morste PSV weer punten in Heerenveen (2-2). Dat de andere teams niet langer op voorhand kanonnenvoer zijn, is prachtig voor de competitie.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.