Met Aad de Mos op het terras in Eindhoven. ,,Ik heb een heel relaxed leven.''
Volledig scherm
PREMIUM
Met Aad de Mos op het terras in Eindhoven. ,,Ik heb een heel relaxed leven.'' © Koen Verheijden

Het heerlijke leventje van Aad de Mos (@aad300)

CultstatusDe cultstatus van Aad de Mos (71) kent geen grenzen meer, mede dankzij zijn ultrakorte, razend populaire selfie-analyses op Twitter en Instagram. Maar bovenal leidt de oud-trainer van onder meer Ajax en PSV een heerlijk onbezorgd leven. AD kuierde een dagje mee. 

  1. Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij clubleiding, Wormuth boos om uitblijven penalty

    Teleurge­stel­de Heracles-supporters halen verhaal bij clublei­ding, Wormuth boos om uitblijven penalty

    De woede was groot bij Heracles Almelo na de laatste speelronde in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor op het eigen kunstgras met 3-1 van Sparta Rotterdam en moet daardoor als nummer 16 van de ranglijst de play-offs om promotie/degradatie in. Boze supporters verzamelden zich na afloop voor de hoofdingang van het stadion, waar ze in gesprek gingen met directeur Rob Toussaint en voorzitter Hans Bredewoud.
  2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.