NEC-fans verwelkomen de selectie bij het Goffertstadion na de winst op Almere City.
Volledig scherm
NEC-fans verwelkomen de selectie bij het Goffertstadion na de winst op Almere City. © David van Haren

Heldenontvangst voor NEC-spelers bij terugkeer uit Almere

De selectie van NEC is in de nacht van zaterdag op zondag warm onthaald door een groep van zo'n 300 supporters. Zij wachtten de spelersbus van de Nijmeegse club na de 4-0 zege in het play-offduel met Almere City op bij het Goffertstadion. 

 1. Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Feyenoord-Ajax op 19 december

  Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Feyenoord-Ajax op 19 december

  De eredivisie keert komend seizoen terug naar een ‘normaal’ competitieprogramma. Anders dan tijdens de coronacrisis komt er nu geen Superjanuari met een reeks van toppers kort na elkaar. De onderlinge duels tussen Ajax, PSV, AZ en Feyenoord worden weer als vanouds over het hele seizoen verspreid. De competitie start in het weekeinde van 13 augustus met - vooralsnog - beperkt publiek. Ajax opent in Amsterdam tegen NEC, PSV moet naar Heracles en Feyenoord start in Tilburg bij Willem II.
 2. Memphis Depay al van jongs af aan beschimpt: 'Hij werd nooit uitgenodigd voor kinderfeestjes’
  PREMIUM

  Memphis Depay al van jongs af aan beschimpt: 'Hij werd nooit uitgeno­digd voor kinder­feest­jes’

  Bijzonder noemt Cora Schensema de relatie met haar zoon Memphis Depay. En dat is niet alleen, zegt ze, omdat ze hem met de rest van de wereld moet delen. De band is ook speciaal, omdat ze met z’n tweeën zoveel moeilijke momenten hebben meegemaakt. Maar nu is er rust. Mede dankzij een boerderij in Heeten die de voetballer van het Nederlands elftal vijf jaar geleden voor zijn moeder heeft gekocht.