Volledig scherm
Rigdeciano Haps, Yassin Ayoub en Jeremiah St. Juste betreden het veld voor de eerste training van Feyenoord. © Pim Ras Fotografie

Haps na weken weer op trainingsveld Feyenoord

Ridgeciano Haps kan stilaan aan een rentree bij Feyenoord gaan denken. De 25-jarige linksback liet zich na een wekenlange absentie buiten weer zien op het trainingsveld. 

Haps had sinds begin dit seizoen last van een beenblessure en kwam daardoor nog geen minuut in actie voor de Rotterdamse ploeg. Hij deed samen met fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke een aantal oefeningen, zowel met als zonder bal. Het is nog niet bekend wanneer hij weer in wedstrijden in actie kan komen.

Volledig scherm
Ridgeciano Haps, Yassin Ayoub en Kenneth Vermeer op de tribune. © Pim Ras Fotografie
  1. Van Bommel kritisch op Lozano
    Na remise in Heerenveen

    Van Bommel kritisch op Lozano

    Hirving Lozano is vaak belangrijk voor PSV, maar de laatste twee weken presteert de Mexicaanse aanvaller in de ogen van Mark van Bommel niet naar behoren. De trainer haalde Lozano tegen FC Utrecht (2-2) in de 69ste minuut naar de kant. Tegen Heerenveen (ook 2-2) hoefde de buitenspeler na rust helemaal niet meer terug te komen op het veld. ,,Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen’', legde Van Bommel na het duel in Friesland uit aan FOX Sports.