Wesley Sneijder kopt de 2-1 binnen.
Volledig scherm
Wesley Sneijder kopt de 2-1 binnen.

FIFA zendt heerlijke WK-zege van Oranje op Brazilië opnieuw uit

WK 2010De FIFA is het Nederlands elftal goed gezind. Afgelopen weekend werd al de 1-5 zege van Oranje op Spanje tijdens het WK 2014 opnieuw uitgezonden op het Youtube-kanaal van de wereldvoetbalbond. Aankomend weekend is dat het geval met Nederland - Brazilië op het WK 2010.

Fans konden op Twitter stemmen welke wedstrijd van het WK 2010 in Zuid-Afrika zij nog eens terug wilden zien: de kwartfinale tussen Nederland en Brazilië of de WK-finale tussen Nederland en Spanje. Gelukkig voor de Nederlandse supporters ging de meerderheid van de stemmen naar het affiche tussen Oranje en Brazilië, die een in Nederlands oogpunt ‘iets fijnere’ uitkomst kende dan de andere keuze.

Voor de liefhebbers zijn er zondag en maandag ook nog twee wedstrijden volledig terug te zien. Zondag om 18.00 uur de kwartfinale tussen Brazilië en Frankrijk op het WK 1986 in Mexico en maandag om 20.00 uur de kwartfinale van het WK voor vrouwen in 1999 tussen de Verenigde Staten en China.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.