Justin Bijlow
Volledig scherm
Justin Bijlow © Pro Shots / Mischa Keemink

Feyenoord mist doelman Bijlow ook bij inhaalwedstrijd tegen Heracles

Feyenoord moet het ook in de thuiswedstrijd woensdagavond tegen Heracles Almelo nog zonder doelman Justin Bijlow doen. De international miste de voorgaande duels met Slavia Praag (2-2) en FC Twente (0-0) vanwege een positieve coronatest en is nog niet speelklaar. 

 1. Toptalent ‘Gigi’ vocht voor haar leven, maar mag nu ic verlaten: ‘Ze heeft zo’n enorme klap gekregen’
  PREMIUM

  Toptalent ‘Gigi’ vocht voor haar leven, maar mag nu ic verlaten: ‘Ze heeft zo’n enorme klap gekregen’

  Na een zwaar auto-ongeluk op nieuwjaarsdag raakte Gianduja Vandeuren (18) in coma. De talentvolle zaalvoetbalster, die vorig jaar bij eredivisieclub ZVV Den Haag speelde en daar grote indruk maakte, onderging medische ingrepen en is inmiddels van de intensive care af. Vandeuren maakt zich op voor een lange revalidatie in de hoop ooit nog terug te keren in het zaalvoetbal. ,,Gigi is een knokker die nooit opgeeft.”
 2. Olivier Boscagli: ‘Mijn gezin heeft er niets aan als ik elders voor vier keer zo veel geld op de bank zit’
  PREMIUM

  Olivier Boscagli: ‘Mijn gezin heeft er niets aan als ik elders voor vier keer zo veel geld op de bank zit’

  Hij bleef als opgroeiende tiener weg van de feestjes in Monaco. Niet omdat Olivier Boscagli niet van gezelligheid houdt, maar omdat hij op een ander podium alles uit het leven wilde halen. ,,Ik wil een loopbaan met zoveel mogelijk prijzen als voetballer en het doel is niet om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dat laatste komt uiteindelijk wel voor elkaar, als het eerste maar is gelukt. Ik wil als sportman herinneringen creëren.”