Bart Ramselaar heeft FC Utrecht fraai op gelijke hoogte gebracht.
Volledig scherm
Bart Ramselaar heeft FC Utrecht fraai op gelijke hoogte gebracht. © BSR Agency
1
EINDE
3
 • Orestis Kiomourtzoglou 40'
 • Bart Ramselaar 52' 90'+4'
 • Gyrano Kerk 70'

FC Utrecht kan dankzij Ramselaar weer naar boven kijken

FC Utrecht had na drie nederlagen een lastige reeks wedstrijden om het tij te doen keren, maar is vooralsnog foutloos. Na FC Groningen (0-1) werd vandaag uit bij Heracles gewonnen: 1-3.

 1. Zorgen bij PSV om corona-uitbraak: ‘Moeten we doorspelen als iemand van ons op de ic komt?’

  Zorgen bij PSV om corona-uit­braak: ‘Moeten we doorspelen als iemand van ons op de ic komt?’

  Trainer Roger Schmidt van PSV maakte zich na afloop van Vitesse-PSV zorgen om de corona-situatie bij PSV. Inmiddels zijn 8 van de 27 leden van de A-selectie van de Eindhovense club besmet of besmet geweest en maandag staat de volgende testronde weer op het programma. ,,Je moet als trainer niet teveel nadenken over dingen waar je geen invloed op hebt, maar ik maak me wel zorgen om de gezondheid van mijn spelers en hun familie”, zei de coach tijdens de persconferentie na het duel met de Arnhemmers.
 2. VVCS verontrust over aantal coronabesmettingen: ‘Veel vraagtekens’
  FIFPRO wil minder interlands

  VVCS verontrust over aantal coronabe­smet­tin­gen: ‘Veel vraagte­kens’

  De internationale spelersvakbond FIFPRO en de Nederlandse belangenvereniging VVCS maken zich zorgen om het toenemende aantal coronabesmettingen in de voetballerij. De ‘bubbel’ die alle clubs hebben gecreëerd, blijkt lang niet altijd waterdicht. ,,Er zijn heel veel vraagtekens, we weten eigenlijk niet eens wat de dag van morgen brengt”, zegt Vincent Gouttebarge, hoofd medische zaken bij FIFPRO.