Volledig scherm
Kenneth Vermeer. © Pim Ras Fotografie

Doelman Vermeer nog niet fit bij Feyenoord

Doelman Kenneth Vermeer is voor de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord woensdag in Zwitserland nog niet beschikbaar. 

De 32-jarige keeper is nog niet helemaal hersteld van een bovenbeenblessure, die hij vorig seizoen als huurling bij Club Brugge opliep. Hij onderging in april een operatie en werkt tijdens de oefenstage in Thun vooralsnog een individueel trainingsprogramma af.

Feyenoord speelt woensdag tegen de Zwitserse kampioen BSC Young Boys. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft in zijn selectie van 27 man, afgezien van Vermeer, nog drie keepers meegenomen: Justin Bijlow, Ramón ten Hove en Elber Evora. Eerste doelman Brad Jones geniet nog van een vakantie na zijn deelname aan het WK in Rusland met Australië.
Feyenoord speelt vrijdag in de tweede oefenwedstrijd in Biel tegen FC Basel. De Rotterdammers keren zaterdag terug naar huis.

  1. ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’
    Voetbalpodcast

    ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

    Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.