Volledig scherm
. © .

Direct (en gratis) de goals van jouw favoriete club zien? Kijk via Goal Alert!

volg ook je eigen clubHeeft je favoriete voetbalclub uit de ere- of eerste divisie gescoord, dan kun je dat doelpunt voortaan binnen vijf minuten terug zien in de PZC-app op je mobiele telefoon. Met Goal Alert blijf je overal en altijd op de hoogte.

Wat moet je doen?

De aanbieding van Goal Alert heb je waarschijnlijk al eerder op je telefoon gekregen. Zo niet, zorg dan dat je de laatste update van de app downloadt. 
In slechts drie stappen heb je deze nieuwe service geactiveerd: Download de PZC-app, klik op het menu en kies je favoriete clubs.

Hoeveel clubs kan ik kiezen?

Heb je voor meerdere clubs sympathie? Geen probleem. Als je je met je mailadres hebt aangemeld, mag je vier teams kiezen uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar, als de kwartfinales worden gespeeld.

Kan ik alleen goals terugzien?

Nee. Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken op deze site. Binnen een half uur na de wedstrijd staan de hoogtepunten online. Ingelogde abonnees kunnen alle samenvattingen bekijken (check eventueel of je abonnement gekoppeld is aan je account). Heb je nog geen abonnement? Neem dan eerst een digitaal abonnement op de PZC. Voor Goal Alert heb je geen abonnement nodig en hoef je alleen maar in te loggen. 

Bekijk hieronder hoe je de Goal Alert instelt:

  1. ‘Hakim heeft last van de kuit, maar we wachten diagnose af’
    Ten Hag ziet Ziyech uitvallen

    ‘Hakim heeft last van de kuit, maar we wachten diagnose af’

    Hakim Ziyech heeft een kuitblessure opgelopen in de eerste wedstrijd van Ajax na de winterstop. De Marokkaanse spelmaker ging tegen Sparta (2-1) na bijna een uur spelen op de grond zitten, gooide uit frustratie zijn scheenbeschermers weg en gebaarde dat hij gewisseld moest worden. ,,Ik kan nog niet vertellen wat de diagnose is, dat moeten we afwachten”, zei trainer Erik ten Hag. ,,Hakim heeft in ieder geval last van een kuit.”