Volledig scherm
PREMIUM
Jan-Arie van der Heijden © BSR Agency

De onvermijdelijke breuk tussen Feyenoord en Van der Heijden

Hij stond mede aan de basis van het landskampioenschap in 2017, Jan-Arie van der Heijden. Maar nu is een vertrek van de centrale verdediger bij Feyenoord onvermijdelijk. De Leidenaar wil dolgraag verkassen, terwijl Het Legioen openlijk zijn ongenoegen uit over z’n eigen speler.

Het had iets pijnlijks, zondagmiddag in de Kuip, kort nadat de spelers van Feyenoord en FC Utrecht het veld betraden om aan de tweede helft te beginnen. Toen stadionspeaker Peter Houtman de wissel Jan-Arie van der Heijden – Edgar Ié aankondigde steeg vanaf de tribunes een gejuich op alsof de Rotterdamse club ter plekke weer landskampioen was geworden.

  1. Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper
    Karakteristieken

    Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper

    Maandagavond was Sydney van Hooijdonk met twee treffers tegen Jong AZ de gevierde man bij NAC. In het Rat Verlegh Stadion werd de zoon van Pierre van Hooijdonk beloond voor zijn goede optreden met een basisplaats tegen mede-degradant Excelsior. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie op de ranglijst draaide niet op het gehoopte spektakelstuk uit, maar wel op opnieuw een mooie wedstrijd voor de negentienjarige aanvaller. Het werd 2-1.