Bizar: Assistent Kozakken Boys knokt met Katwijk-speler

Tweede DivisieHet duel tussen Katwijk en Kozakken Boys was vorig seizoen spectaculair omdat het een rechtstreeks duel was om de titel in de Tweede Divisie. Ditmaal was het duel om een minder fraaie reden spraakmakend. Ton Cornelissen, assistent-coach van Kozakken Boys, ging op de vuist met Katwijk-aanvoerder Robert Susan.

Hoe vaker je naar de beelden kijkt, hoe groter de verbazing wordt. Robert Susan, speler én aanvoerder van Katwijk, wil de bal snel oppakken om deze weer in het spel te gooien, maar daar wordt een stokje voor gestoken. Ton Cornelissen, assistent-coach bij Kozakken Boys, komt van de bank af en dwarsboomt een snelle inworp. Wat volgt is een vechtpartij tussen de twee, waarna spelers en stafleden van beide ploegen de kemphanen uit elkaar proberen te halen.

Als de mannen van beide ploegen enigszins zijn afgekoeld besluit scheidsrechter Sander de Brito Roque de wedstrijd tijdelijk te staken. In die rustpauze heeft Susan de rode kaart gekregen en mag ook Cornelissen op de tribune plaatsnemen. 

Tegen tien man scoorde Charlton Vicento de 0-1 voor Kozakken Boys. Deze werd nog teniet gedaan door een discutabele strafschop van Marciano Mengerink.

Volledig scherm
Het moment dat Susan en Cornelissen met elkaar op de vuist gaan © Screenshot