AZ on Twitter

✍🏽 AZ tot het einde van het seizoen vastgelegd. ➡️ Reacties, foto's en video's: https://t.co/pSDud4JhUf #WelkomThuisAdam

Adam Maher keert terug bij AZ

Adam Maher begint aan zijn tweede periode bij AZ. De 25-jarige middenvelder, die afgelopen weken in Alkmaar meetrainde, tekende een contract tot het einde van het seizoen. 

Maher zegt op de website van AZ blij terug te zijn. ,,Ik wil de concurrentiestrijd aangaan. Daarmee maak je elkaar sterker.”

Directeur Voetbalzaken Max Huiberts is blij met de speler die de club goed kent. ,,Hij heeft bij ons meegetraind en laten zien dat hij nog steeds erg goed kan voetballen.''

Maher doorliep de jeugdopleiding van AZ en speelde in zijn eerste periode in Alkmaar vanaf 2010  94 wedstrijden voor AZ. Hij vertrok na de bekerwinst in 2013 naar PSV. Na een goede start kwam hij op een zijspoor terecht. Daarna speelde Maher voor Osmanlispor en FC Twente, waarmee hij uit de eredivisie degradeerde. 

Volledig scherm
Adam Maher toont in 2013 de KNVB-beker. © Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
© ANP Pro Shots
  1. ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’
    Voetbalpodcast

    ‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

    Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.