Susannah Koppejan ging begin 2016 meerdere keren met de Kledingbank Zeeland op hulptransport naar het vluchtelingenkamp in Duinkerke. Ze brachten kleding en dekens, en hielpen ook de omstandigheden voor de vluchtelingen wat draaglijker te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Susannah Koppejan ging begin 2016 meerdere keren met de Kledingbank Zeeland op hulptransport naar het vluchtelingenkamp in Duinkerke. Ze brachten kleding en dekens, en hielpen ook de omstandigheden voor de vluchtelingen wat draaglijker te maken. © Maurits Sep

Reizen met code rood

monnikenwerkOp deze zaterdag die misschien wel uitnodigt tot een krantje en croissantje op het balkon of in de achtertuin, kiezen veel mensen voor het aanschuiven in een file. Volgens de verkeersdruktekalenders van de ANWB is het vandaag in bijna elk Europees land achteraan aansluiten en wachten op betere tijden. Maar het is vakantietijd!

0 reacties

  1. Pastoraal werker Wiel Hacking met pensioen: ‘Wij kunnen verder helpen waar anderen moeten stoppen’
    PREMIUM

    Pastoraal werker Wiel Hacking met pensioen: ‘Wij kunnen verder helpen waar anderen moeten stoppen’

    Wiel Hacking, pastoraal werker in het Samenwerkingsverband Boven de Schelde, gaat op 19 juni met pensioen. Hij is voor de één een mediapastor, voor de ander vooral voorganger. In het blad van de Damiaanparochie maakt hij zelf de balans op van 37 jaar werk voor de RK kerk. ‘Ook zelf ben ik tekortgeschoten in het vormgeven aan de presentie op sociaal en spiritueel gebied van de kerk in de maatschappij. Dat vind ik spijtig’, schrijft hij.